Nešto novo iz naše poslastičarnice! Caramello je savršen spoj karamela i gold čokolade sa hrskavim slojem sa nugatom od badema, lešnika i francuskog keksa. Osetite pun ukus najfinijih sastojaka i uživajte svim čulima!
Galerija slika
Nešto novo iz naše poslastičarnice! Caramello je savršen spoj karamela i gold čokolade sa hrskavim slojem sa nugatom od badema, lešnika i francuskog keksa. Osetite pun ukus najfinijih sastojaka i uživajte svim čulima!
Iz naše poslastičarnice stiže novi, potpuno neodoljivi francuski dezert – Cappuccino. Lešnik dacquoise sa hrskavim francuskim keksom i mlečnom čokoladom i biskvit sa pralinama od karamelizovanog badema i caffee arabica, u kombinaciji sa namelaka kremom i osvežavajućim musom od kafe […]
Iz naše poslastičarnice stižu dva nova francuska dezerta koja će vas osvojiti na prvi zalogaj – PLAISIR i SANSA. PLAISIR – sastoji se od lešnik biksvita, streussela od lešnika i francuskog keksa, karamele sa vanilom, i musa od najfinije belgijske […]
Šef naše poslastičarnice Sébastien Eckler inspirisan prolećem i voćnim notama kreirao je novi, fantastični francuski dezert – POM POM. Osvežavajuća kombinacija zelene jabuke i lešnika, hrskavi biskvit i dacquoise od lešnika, poširane jabuke i sorbe od zelene jabuke učiniće da […]
Tokom cele nedelje, od ponedeljka 18.03. zaključno sa petkom 22.03, u ponudi ćemo imati poseban „Goût de France“ set meni sa francuskim specijalitetima za 1.390,00 dinara. Meni se sastoji iz 4 ganga: supe, predjela, glavnog jela i dezerta. VELUTE SUPA […]
Za sve ljubitelje slatkiša, naš Sébastien Eckler kreirao je dva nova francuska dezerta koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. TOUT CHOCOLAT je neverovatni spoj celih kockica crne, bele, gold i mlečne čokolade koja se topi u fantastičnoj teksturi kolača, uz […]
Imamo veliko iznenađenje za sve naše goste! Dugo očekivani ŠVEDSKI STO ZA DORUČAK u Voulez-Vous Étage restoranu PONOVO počinje ovog vikenda. Uživajte u našim najraznovrsnijim, najboljim i najukusnijim specijalitetima. Dobrodošli ste u predstojeću subotu i nedelju 13.-14. oktobra u dobro poznatom […]
Predstavaljmo vam novu francusku poslasticu, koja će vas sve oduševiti: – BEL AMI Ovaj novi „Les desserts français“ dezert predstavlja remek delo našeg Sébastiena Ecklera. Čine ga: ganache od pistaća, osvežavajući insert od višnje i maline, hrskavi biskvit od pistaća sa francuskim keksom i […]
Iza nas je fenomenalnih 10 dana tokom kojih smo organizovali „Moët Champagne Week“ – PRESTIŽ U ČAŠI! Svi naši gosti imali su priliku da uživaju u Moët & Chandon šampanjcu po najprimamljivijim cenama u gradu – flaša Moët-a Brut samo 5.950 […]
Voulez-Vous Étage restoran vas ljubazno poziva da prisustvujete našim „Danima azijske kuhinje“ koji se održavaju od ponedeljka 10. septembra do nedelje 16. septembra. Rezervišite svoj sto i ne propustite priliku da probate jela koja će naši kuvari sa Filipina pripremati […]